ΑρχικήinetΗ Apple λέει "Goodbye Leather" στη νέα διαφήμιση iPhone

Η Apple λέει “Goodbye Leather” στη νέα διαφήμιση iPhone

Η Apple μοιράστηκε σήμερα μια νέα διαφήμιση iPhone που ονομάζεται “Goodbye Leather” στο κανάλι της στο YouTube στο Ηνωμένο Βασίλειο, μήνες μετά την αμφιλργόμενη αλλαγή του υλικού των θηκών της, από το δέρμα σε ένα πολύ επικρινόμενο υφασμάτινο υλικό γνωστό “FineWoven“.

Δείτε επίσης: Apple ID: Θα μετονομαστεί σε «Apple Account»;

Apple Goodbye Leather

Η απομάκρυνση της Apple από τα δερμάτινα αξεσουάρ, όπως υποδηλώνει και το “Goodbye Leather“, για περιβαλλοντικά οφέλη, ήταν μια ευγενής φιλοδοξία, αλλά τα αξεσουάρ FineWoven έτυχαν πολύ κακής υποδοχής. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία των πρώτων θηκών FineWoven για το iPhone, ορισμένοι πελάτες και μέσα ενημέρωσης παραπονέθηκαν ότι το εξωτερικό του υφάσματος ήταν επιρρεπές σε γρατσουνιές και λεκέδες. Εμφανίστηκε επίσης η φωτογραφία μιας θήκης FineWoven με κακή ευθυγράμμιση της θύρας USB-C.

Η Joanna Stern της Wall Street Journal είπε ότι η θήκη της FineWoven «μαύριζε σαν σάπια μπανάνα» μετά από πέντε μήνες χρήσης.

Δείτε ακόμα: Apple: Ενδέχεται να διαιρέσει το App Store της σε δύο μέρη

«Οι άκρες ξεφλουδίζουν, το ύφασμα έχει γρατσουνιστεί σαν ένα παλιό CD και μαυρίζει σαν σάπια μπανάνα», έγραψε στο ενημερωτικό της δελτίο Tech Things. «Περίμενα το CDC να εμφανιστεί στο σπίτι μου για να το δηλώσω ως βιοϊατρική ανησυχία».

Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμη την κριτική του FineWoven, παρόλο που έχει προχωρήσει στην δημοσίευση του Goodbye Leather και μένει να δούμε αν η εταιρεία θα διακόψει τη σειρά ή θα βελτιώσει το υλικό με οποιονδήποτε τρόπο.

Δείτε επίσης: Apple Sports: Νέο app για την παρακολούθηση αθλητικών σκορ

Το FineWoven είναι μια νέα επιλογή υφασμάτων που θα βρείτε σε θήκες iPhone 15, θήκες AirTag και πορτοφόλια MagSafe. Η Apple το αποκαλεί “πολυτελές και ανθεκτικό microtwill“. Είναι μεταξένιο, σχεδόν γλιστερό στην αφή και κοστίζει 59 $ για οποιαδήποτε από τις θήκες τηλεφώνου, 35 $ για μια θήκη AirTag και 99 $ για μια από τις νέες ζώνες ρολογιών – όχι η πιο ακριβή θήκη τηλεφώνου που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά αρκετά ακριβή.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS