ΑρχικήHow ToWhatsApp Plus: Τι είναι - Πρέπει να το χρησιμοποιείτε;

WhatsApp Plus: Τι είναι – Πρέπει να το χρησιμοποιείτε;

Το WhatsApp Plus είναι μια μη επίσημη εφαρμογή για Android που βασίζεται στο δημοφιλές WhatsApp. Το WhatsApp είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που συνδέει ανθρώπους από διαφορετικά μέρη του κόσμου και πολιτισμούς, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παραμένουν σε επαφή, να μοιράζονται εμπειρίες και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, το WhatsApp Plus δεν έχει δημιουργηθεί από την ίδια εταιρεία. Είναι μια τροποποιημένη έκδοση του WhatsApp και ίσως είναι καλύτερο να μην το χρησιμοποιείτε.

WhatsApp Plus

WhatsApp Plus vs WhatsApp Original

Το WhatsApp Plus που αναπτύσσεται από τον προγραμματιστή Rafalete είναι εντελώς διαφορετικό από το πρωτότυπο WhatsApp, το οποίο κατασκευάζεται από την WhatsApp LLC. Αξίζει να σημειωθεί ότι η WhatsApp LLC εντάχθηκε στο Facebook το 2014 και πλέον αποτελεί μέρος της εταιρείας Meta.

Το WhatsApp Plus δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο Google Play και ο μόνος τρόπος να το κατεβάσετε είναι από τον ιστότοπο του προγραμματιστή.

Δείτε επίσης: Wear OS 3: Η εφαρμογή του WhatsApp είναι εδώ σε beta έκδοση

WhatsApp Plus: Χαρακτηριστικά

Το WhatsApp Ρlus έχει πολλές λειτουργίες που δεν περιλαμβάνονται στο πρωτότυπο WhatsApp, όπως απόκρυψη της κατάστασής σας και του διπλού μπλε σήματος που υποδεικνύει ότι είδατε ένα μήνυμα. Το WhatsApp Plus περιλαμβάνει επίσης πολλά θέματα, emoji, σύστημα κατά της διαγραφής μηνυμάτων, πρόσθετα στυλ γραμματοσειράς και άλλα.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του WhatsApp Ρlus μπορεί να προσελκύσουν ορισμένους χρήστες περισσότερο από το πρωτότυπο WhatsApp. Ωστόσο, δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο στο ίδιο τηλέφωνο. Το WhatsApp Plus θα αντικαταστήσει το πρωτότυπο.

Δείτε επίσης: Πώς να προωθήσετε φωτογραφίες με λεζάντες στο WhatsApp

WhatsApp Plus: Είναι ασφαλές;

Όπως είπαμε και παραπάνω, πρόκειται για μια ανεπίσημη εφαρμογή, που βασίζεται στη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της Meta. Οι ανεπίσημες εφαρμογές δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή.

Επιπλέον, το app δεν υπάρχει στο Google Play που σημαίνει ότι δεν έχει γίνει έλεγχος για ασφάλεια από ένα επίσημο κατάστημα εφαρμογών.

Τέλος, δεν υπάρχει διαθέσιμη συμφωνία χρήστη ή όροι χρήσης για το WhatsApp Plus, κάτι που δεν θεωρείται καλό σημάδι.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί, ότι κάποιος που χρησιμοποιεί το WhatsApp Plus, παραβιάζει ουσιαστικά τους όρους παροχής υπηρεσιών που ορίζονται από το πρωτότυπο WhatsApp. Ως αποτέλεσμα, ο λογαριασμός σας στο WhatsApp θα μπορούσε να αποκλειστεί. Εάν ο λογαριασμός σας αποκλειστεί, θα χάσετε όλες τις επαφές WhatsApp, το ιστορικό συνομιλιών και άλλα δεδομένα από την εφαρμογή.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Θα επιτρέπει τη μεταφορά συνομιλιών σε άλλο iPhone χωρίς χρήση του iCloud

Γενικά, είναι καλό να επιλέγετε τις πρωτότυπες εφαρμογές, ειδικά όταν πρόκειται για εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν σημαντικά δεδομένα σας. Επίσης, πρέπει να κατεβάζετε apps από αξιόπιστες πηγές.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS