ΑρχικήinetΤο νέο Cybertruck της Tesla έχει 1,5 εκατομμύριο προπαραγγελίες

Το νέο Cybertruck της Tesla έχει 1,5 εκατομμύριο προπαραγγελίες

Το Tesla Cybertruck πλησιάζει προς την παραγωγή του και ως το πρώτο νέο μοντέλο της αυτοκινητοβιομηχανίας εδώ και τρία χρόνια, θα κάνει μεγάλη εντύπωση.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Tesla Cybertruck και ως σκάφος – Θα διασχίζει ποτάμια

Cybertruck

Μπορεί όμως το Cybertruck να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες του Elon Musk και στις 1,5 εκατομμύρια προπαραγγελίες;

Ο Musk έχει επαινέσει το Cybertruck, όχι μόνο ως το καλύτερο όχημα της Tesla, αλλά ενδεχομένως και ως το καλύτερο προϊόν όλων των εποχών.

Αν και συχνά χρησιμοποιεί υπερβολές, η αξιοπιστία του CEO όσον αφορά τα προγράμματα οχημάτων της Tesla προέρχεται από το γεγονός ότι κάθε μοντέλο ξεπερνάει με διαφορετικούς τρόπους άλλα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Παρόλο που η κυκλοφορία του οχήματος το 2019 συγκέντρωσε επικρίσεις και ανεπιτυχή επίδειξη άθραυστου παραθύρου, η συνολική διαφημιστική του εκστρατεία ήταν επιτυχής.

Το Cybertruck της Tesla έφερε επανάσταση στον κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό του, τις εξαιρετικές επιδόσεις του και την προσιτή τιμή του. Για όσους αναζητούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον και προσιτό όχημα, το Tesla Cybertruck αποτελεί ιδανική επιλογή.

Δείτε ακόμα: Elon Musk Tesla: Το Cybertruck θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2023

προπαραγγελίες

Πρόσφατα, η Tesla αποκάλυψε το νέο της Cybertruck στο κοινό – και μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, είχε ήδη λάβει πάνω από 250.000 κρατήσεις για αυτό.

Συνήθως, η Tesla παρατηρεί μια αύξηση των κρατήσεων αμέσως μετά την παρουσίαση ενός νέου οχήματος, η οποία στη συνέχεια πέφτει. Αλλά αυτό δεν συνέβη με το Cybertruck.

Σύμφωνα με πηγές, ορισμένα καταστήματα Tesla δέχονταν εκατοντάδες κρατήσεις για το όχημα την εβδομάδα – ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Στην πραγματικότητα, οι προπαραγγελίες του έδωσαν ακόμη και ώθηση στις πωλήσεις.

Μέχρι το 2021, πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι είχαν προπαραγγείλει το νέο Cybertruck, ενώ το 2022 πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση.

Η Tesla ζητά μόνο 100 δολάρια επιστρεπτέα προκαταβολή ανά κράτηση, κάτι που δεν αντικατοπτρίζει την υψηλή ζήτηση για το προϊόν της. Παρόλο που το πραγματικό ποσοστό παραγγελιοληψίας είναι χαμηλό, εξακολουθεί να υπάρχει άφθονη ζήτηση.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Ο σχεδιασμός «κλείδωσε», πότε ξεκινά η παραγωγή

Η Tesla κάνει σημαντικά βήματα στην παραγωγή ηλεκτρικών φορτηγών στο Gigafactory του Τέξας. Η παραγωγή του Cybertruck αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2023.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS