ΑρχικήinetΤο νέο Apple event θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου

Το νέο Apple event θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο event της στο οποίο θα παρουσιάσει νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων νέων μοντέλων iPhone, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Όπως και πέρυσι, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theatre στο Apple Park Campus, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Apple event Σεπτεμβρίου

Η εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων θα μεταδοθεί στον ιστότοπο της Apple στη 13.00. ET.

Το Apple event αναμένεται να είναι καταγεγραμμένο σε βίντεο όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, η Apple έχει προσκαλέσει μέλη των μέσων ενημέρωσης για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση αυτοπροσώπως. Πιθανότατα, να τους δοθεί και η ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες συσκευές μετά την παρουσίασή τους.

Δείτε επίσης: Το Google Messages θα μπορούσε να ξεπεράσει την Apple στη δορυφορική συνδεσιμότητα

Τα νέα μοντέλα iPhone, τα οποία λογικά θα ονομάζονται iPhone 15, αναμένεται να παρουσιαστούν σε αυτό το Apple event και λέγεται ότι θα διαθέτουν θύρα φόρτισης USB-C. Αυτό οφείλεται στην ψήφιση ενός νόμου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με αυτό το νόμο, όλες οι κινητές συσκευές, τα tablets και οι φωτογραφικές μηχανές που πωλούνται στην ΕΕ, πρέπει να υποστηρίζουν την ενσύρματη φόρτιση μέσω USB-C. Οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να εφαρμόσουν το νέο νόμο μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2024.

Δείτε επίσης: Ανακάλυψη των επεξεργαστών A19 και M5 στον Apple Backend Server

Apple εκδήλωση iPhone 15

Σύμφωνα με αναφορές, στο Apple event θα δούμε το νέο iPhone 15 6,1 ιντσών, το iPhone 15‌ Plus 6,7 ιντσών, το iPhone 15 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 15 Pro Max 6,7 ιντσών. Όλα τα μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν το Dynamic Island και ένα ενημερωμένο τσιπ 5G από την Qualcomm, πέρα από τη θύρα USB-C.

Επιπλέον, λέγεται ότι μερικές από τις συσκευές που θα παρουσιάσει η εταιρεία μπορεί να είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Apple θα μπορούσε επίσης να ανακοινώσει και νέα μοντέλα Apple Watch στο event της 12ης Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημερωμένης έκδοσης του high-end Apple Watch Ultra.

Δείτε επίσης: Apple Podcasts: Οι δημιουργοί θα βλέπουν ποιοι πληρώνουν για τα show τους

Η Apple συνήθως κυκλοφορεί και τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματός της για iPhone, iOS, στην εκδήλωση του Σεπτεμβρίου. Φέτος, το λογισμικό iOS 17 περιλαμβάνει ένα πιο visual caller ID που ονομάζεται contact posters, καλύτερη αυτόματη διόρθωση και μια νέα εφαρμογή ημερολογίου.

Πηγή: www.cnbc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS