ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαΜεξικό: Αποκαλύφθηκαν "μη ανθρώπινα" σώματα - Είναι εξωγήινοι;

Μεξικό: Αποκαλύφθηκαν “μη ανθρώπινα” σώματα – Είναι εξωγήινοι;

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση “unboxing”, οι αξιωματούχοι στο Μεξικανικό Κογκρέσο παρουσίασαν δύο υποτιθέμενα “μη ανθρώπινα” σώματα (εξωγήινοι), που πιστεύεται ότι είναι τουλάχιστον 1.000 ετών.

Μεξικό εξωγήινοι

Πριν μερικές εβδομάδες, το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε απόρρητες εικόνες και βίντεο UFO, αλλά η νέα αποκάλυψη των δύο περίεργων σωμάτων είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Ο Jaime Maussan, ο οποίος επί δεκαετίες ασχολούνταν με την έρευνα για εξωγήινα φαινόμενα, βρισκόταν κοντά στους επιστήμονες που άνοιξαν τα καπάκια των θηκών και αποκάλυψαν τα δύο σώματα, που λέγεται ότι ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού.

Σύμφωνα με τις αναφορές των επιστημόνων, το DNA που ανακτήθηκε από το δείγμα συγκρίθηκε με άλλα δείγματα DNA και αποκαλύφθηκε ότι πάνω από το 30% του DNA ήταν “άγνωστο”, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικό είδος. Τα σώματα είχαν τρία δάχτυλα στα χέρια και τα πόδια και δεν είχαν δόντια.

Δείτε επίσης: Εξωγήινοι πιθανόν να επικοινωνούν μέσω ενός σουπερνόβα

Η χρονολόγηση με τη μέθοδο του άνθρακα από το National Autonomous University of Mexico (UNAM) αποκάλυψε ότι τα πτώματα που εξετάστηκαν είχαν ηλικία πάνω από 1.000 χρόνια.

Ο ερευνητής Jaime Maussan είπε “αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας […] Αυτά δεν είναι όντα που βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO“.

Είπε, ακόμα, ότι τα πτώματα βρέθηκαν απολιθωμένα και οι αρχές δεν γνωρίζουν “αν είναι εξωγήινοι ή όχι“. Ωστόσο, πρόσθεσε: “Αλλά ήταν έξυπνοι και ζούσαν μαζί μας. Θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο σύμπαν, θα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτήν την πραγματικότητα“.

μη ανθρώπινα σώματα
Μεξικό – Κογκρέσο: Αποκαλύφθηκαν “μη ανθρώπινα” σώματα – Είναι εξωγήινοι;

Σύμφωνα με την El País, τα σώματα είχαν ανθρωποειδές σχήμα, αλλά ο λαιμός τους ήταν διαφορετικός, όπως και το κρανίο που είναι πιο μακρύ, πιο “τυπικό των πτηνών”. Επίσης, τα οστά είναι πιο ελαφριά.

Οι ειδικοί στο Κογκρέσο είπαν στους βουλευτές ότι ένα από τα όντα έφερε ωάρια με έμβρυα μέσα τους και είχε εμφυτεύματα από μέταλλα καδμίου και οσμίου.

Δείτε επίσης: Επαναλαμβανόμενα ραδιοσήματα από το κέντρο του Γαλαξία μας θα μπορούσαν να είναι εξωγήινοι

Ο Maussan περιέγραψε το την εκδήλωση ως μια “κορυφαία στιγμή”.

Ο Abraham Avi Loeb, Διευθυντής του Τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ, συμμετείχε στην εκδήλωση μέσω βίντεο, καλώντας τη μεξικανική κυβέρνηση να επιτρέψει σε διεθνείς επιστήμονες να διερευνήσουν περαιτέρω αυτήν την ανακάλυψη.

Διάφοροι στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ μίλησαν στην ακρόαση της Τρίτης, συμπεριλαμβανομένου του Robert Salas, ενός συνταξιούχου υπολοχαγού των USAF. Ο ίδιος ανέφερε ότι “ο ουρανός μας είναι γεμάτος UAPs – unidentified anomalous phenomena“.

Δείτε επίσης: AI bot θα βοηθήσει στην ανίχνευση εξωγήινης ζωής στον Άρη

Οι αλλεπάλληλες ανακαλύψεις και υποθέσεις για την ύπαρξη εξωγήινων αναδεικνύουν μια από τις μεγαλύτερες αναζητήσεις της ανθρωπότητας: Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Οι πρόσφατες ανακοινώσεις, οι επιστημονικές αναλύσεις και οι αναφορές από αξιωματούχους δημιουργούν ενδιαφέρον και αντικείμενο ζωηρής συζήτησης. Παρά την έλλειψη οριστικών αποδείξεων, η έρευνα για εξωγήινη ζωή συνεχίζεται, καθώς η επιστήμη και η τεχνολογία προχωρούν, ανοίγοντας νέες πιθανότητες για την κατανόηση του σύμπαντος μας. Ωστόσο, κάποιοι είναι επιφυλακτικοί με τις νέες ανακοινώσεις του Μεξικού, καθώς και στο παρελθόν είχε βρεθεί ένα περίεργο σώμα και διαπιστώθηκε ότι ήταν το πτώμα ενός μικρού παιδιού.

Πηγή: www.joe.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS