ΑρχικήUpdatesΤο Pixel Watch 2 Αποκτά Εγγύηση «Preferred Care»

Το Pixel Watch 2 Αποκτά Εγγύηση «Preferred Care»

Το Pixel Watch 2 αποκτά την εγγύηση «Preferred Care» για αντικαταστάσεις, καθώς οι επισκευές ενδέχεται να μην αποτελούν επιλογή.

Pixel Watch 2 Preferred Care

Η επισκευή ενός Pixel Watch δεν ήταν δυνατή και φαίνεται ότι οι επισκευές δεν θα είναι διαθέσιμες για το νέο Pixel Watch 2. Παρ’ όλα αυτά, η Google θα αντικαταστήσει το ρολόι σας με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Παρά την εκθαμβωτική εμφάνιση, το Google Pixel Watch δεν απέδειξε την ίδια ανθεκτικότητα. Τα καταπληκτικά νέα ρολόγια Wear OS που κυκλοφόρησαν πέρυσι σπάνε γρήγορα, δυσαρεστώντας τους ιδιοκτήτες. Η Google αναγνώρισε αργότερα ότι οι επιλογές επισκευής ήταν ανεπαρκείς. Φαίνεται ότι και για το Pixel Watch 2 δεν θα υπάρχουν διαθέσιμες επισκευές, τουλάχιστον από την Google.

Σύμφωνα με τη σελίδα υποστήριξης της Google, δεν παρέχεται η επιλογή της “τυχαίας βλάβης” για επισκευές οθόνης στο Pixel Watch 2. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι η Google δεν θα επιδιορθώσει ένα σπασμένο ρολόι, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να λάβουμε περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τη δυνατότητα επισκευής για το αναβαθμισμένο smartwatch τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ωστόσο, για τους πελάτες, υπάρχει τουλάχιστον μία νέα επιλογή φέτος.

Η Google εξηγεί στην ίδια σελίδα υποστήριξής της και μέσω της καταχώρισης καταστήματος του Pixel Watch 2 ότι το Preferred Care είναι πλέον διαθέσιμο. Το Preferred Care είναι η εκτεταμένη εγγύηση/ασφαλιστική πολιτική της Google που καλύπτει κάποια ζημιά και πολλά άλλα. Αυτή η πολιτική είναι διαθέσιμη για το Pixel Watch 2 είτε με μηνιαία συνδρομή 4 $/μήνα (~3.77€) ή με δυετή συνδρομή με χρέωση 89 $ (~84€). Η μηνιαία συνδρομή έχει διάρκεια 60 μηνών, οπότε η Google δεν προσφέρει επιλογές ασφάλισης.

Δείτε ακόμη: Pixel Watch 2: Θα είναι συμβατό με τις αρχικές θήκες Pixel Watch;

Η εγγύηση αυτή καλύπτει ζημιές, όπως πτώσεις, διαρροές υγρών και ρωγμές, καθώς και την αντιμετώπιση ενδεχόμενων μηχανικών προβλημάτων μετά τη λήξη της εγγύησης της Google. Αν χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για τη συσκευή Pixel Watch 2 που έχετε καταχωρημένη, η Google θα χρεώσει 49 $ (~46€) για επισκευή ή αντικατάσταση.

Κάνοντας γρήγορους υπολογισμούς, η πολιτική των 4 $/μήνα φαίνεται σαν μια αρκετά καλή συμφωνία, τουλάχιστον για αυτά που προσφέρει.

Η Google παρείχε προσωρινά αυτήν την επιλογή για το αρχικό Pixel Watch, αλλά την απέσυρε σε λίγες εβδομάδες (εκτός από τους πελάτες του Google Fi).

Pixel Watch 2 Preferred Care

Το Best Buy παρέχει επίσης ένα πρόγραμμα προστασίας που θα αντικαταστήσει το Pixel Watch 2 σας σε περίπτωση βλάβης, είτε αυτή εμφανιστεί στην οθόνη, την μπαταρία ή οπουδήποτε αλλού. Το πρόγραμμα “Accidental Geek Squad Replacement” κοστίζει 79,99 $ (~75,50€) για δύο χρόνια, που μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη επιλογή από την προσφορά της Google, ειδικά αν λάβουμε υπόψη, ότι δεν υπάρχει αναφορά σε επιπλέον κόστος για την αντικατάσταση του ρολογιού.

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS