ΑρχικήReviews"Ray-Ban Meta" Review - Συνδυάζοντας Στυλ και Τεχνολογία

“Ray-Ban Meta” Review – Συνδυάζοντας Στυλ και Τεχνολογία

Τα γυαλιά ηλίου virtual reality Ray-Ban Meta συνδυάζουν στυλ και τεχνολογία, αντιπροσωπεύοντας μια τάση που επηρεάζει τον κόσμο της μόδας.

Ray-Ban Meta

Κάπου ανάμεσα στα Ray-Ban Meta και τα Meta Quest 3, υπάρχει ένα ιδανικό headset virtual reality. Είναι λεπτό, ελαφρύ, προσφέρει passthrough, και μεταδίδει live streaming βίντεο ανάλογα με τις ανάγκες. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί σε εξωτερικούς χώρους, μέχρι την ώρα που θα πρέπει να καταγραφεί περιεχόμενο.

Το Meta Quest 3 είναι ένα virtual reality headset που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Δείτε ακόμη: Meta: Έφτασαν τα Meta Quest 3 εικονικής πραγματικότητας

Το headset Ray-Ban Meta παρουσιάζεται ως ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας, διατηρώντας παράλληλα έναν διακριτικό χαρακτήρα. Η θήκη φόρτισης παρουσιάζει έξυπνες λεπτομέρειες, όπως την ένδειξη της κατάστασης της μπαταρίας και τη θύρα USB-C για φόρτιση.

Η θήκη έχει σχεδιαστεί με μια ενδεικτική λυχνία LED που αλλάζει χρώμα για να ενημερώνει τον χρήστη για την κατάσταση της μπαταρίας. Επιπλέον, η θήκη διαθέτει θύρα USB-C και ένα κουμπί για τη σύζευξη με το Bluetooth. Η Meta αναφέρει ότι το Ray-Ban Meta headset έχει μια εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που φτάνει έως τέσσερις ώρες με μία φόρτιση, ενώ η θήκη φόρτισης μπορεί να παρέχει οκτώ κύκλους φόρτισης, προσφέροντας συνολικά περίπου 36 ώρες χρήσης.

Το headset Ray-Ban Meta διαθέτει διάφορες ενδείξεις και ειδοποιήσεις για επικοινωνία με τον χρήστη. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας (όπου ο χρήστης λαμβάνει προφορική ειδοποίηση και η λυχνία αλλάζει χρώμα από πορτοκαλί σε κόκκινο), η ειδοποίηση κλήσης (όπου το φως ανάβει λευκό όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση), η ειδοποίηση λήψης φωτογραφίας (όπου γίνεται ένα μόνο φλας κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας) και η ενεργοποίηση κατά την εγγραφή (όπου το φως ανάβει σταθερά κατά την καταγραφή βίντεo).

Επιπλέον, διαθέτει μικρόφωνα που ανταποκρίνονται στη φωνητική εντολή “hey Meta,” επιτρέποντας τον έλεγχο της συσκευής με τη φωνή. Αυτή η λειτουργία, γνωστή ως “Voice,” προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της λήψης φωτογραφιών, της διακοπής και επανεκκίνησης της εγγραφής βίντεο, της ρύθμισης της έντασης του ήχου, καθώς και της παροχής πληροφοριών όπως η ώρα, ο καιρός και η κατάσταση της μπαταρίας. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις σε ψηφιακούς βοηθούς, όπως η Alexa. Αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω μιας ανοικτής δοκιμαστικής έκδοσης.

Ray-Ban Meta

Η τιμή ξεκινά από 299 $ (~283€) για τους κανονικούς φακούς, ενώ οι Polarized κοστίζουν $329 (~311€) και οι transition $379 (~358€). Όσον αφορά τους συνταγογραφούμενους φακούς, η τιμή τους εξαρτάται από τις προδιαγραφές. Είναι λογικό ότι η τιμή θα αποτελέσει εμπόδιο για πολλούς – και είναι κατανοητό. Τελικά, πρέπει να αναρωτηθείτε πόση αξία θα προσθέσει στη ζωή σας μια φωτογραφική μηχανή που φοριέται στο πρόσωπο. Αν χρησιμοποιείτε συχνά live streaming, τότε μπορεί να αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη το αρκετά υψηλό κόστος για την καινοτομία που προσφέρει.

Δείτε ακόμη: Apple: Μειώνει την παραγωγή του AR headset Vision Pro;

Πηγή: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS