ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Κυκλοφορεί το Copilot AI για επιχειρήσεις

Microsoft: Κυκλοφορεί το Copilot AI για επιχειρήσεις

Η Microsoft κυκλοφορεί το Microsoft 365 Copilot AI, μια αναβάθμιση με τεχνητή νοημοσύνη για επιχειρηματικές συνδρομές του Office στο Word, το Excel και άλλες εφαρμογές.

Microsoft Copilot AI

Αυτή η νέα δυνατότητα κοστίζει 30 δολάρια το άτομο ανά μήνα και αναμένεται να προσφέρει πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα έως το 2026. Η Microsoft προβλέπει ότι το Copilot θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να ενισχύσουν τον ανταγωνισμό της έναντι της Google, που παρέχει το Duet AI για τα εργαλεία Workspace της. Αναμένεται το Copilot να γίνει δημοφιλές, καθώς η Microsoft στοχεύει να κατακτήσει μερίδιο στην αγορά του παραγωγικού λογισμικού. Ο Satya Nadella, CEO της Microsoft, ανέφερε ότι οι πελάτες που χρησιμοποιούν το Copilot δεν μπορούν πλέον να φανταστούν την εργασία τους χωρίς αυτό. Αρχικά, η Microsoft εστίασε στις μεγαλύτερες εταιρείες, καθώς το Copilot απέσπασε θετική ανταπόκριση στην αγορά.

Η προεπισκόπηση του Microsoft 365 Copilot, ενός εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης, ξεκίνησε τον Μάιο. Παρά τις προσδοκίες των αναλυτών, υπάρχουν ακόμη λίγα δεδομένα σχετικά με τον ακριβή τρόπο που επηρεάζει την απόδοση. Για να χρησιμοποιήσουν το Copilot, οι εταιρείες χρειάζονται τουλάχιστον 300 άδειες, μια πρόκληση για τη Microsoft καθώς επεκτείνει την χρήση του. Οι αναλυτές προβλέπουν ότι το Copilot θα γίνει δημοφιλές στο μέλλον, αλλά ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από την υιοθέτηση της τεχνολογίας από τις επιχειρήσεις και τα στελέχη που θα αναγνωρίσουν την αξία της.

Δείτε ακόμη: Η Microsoft θα αντικαταστήσει το κουμπί Start με το Copilot AI στα Windows 12;

Η εισαγωγή του Copilot αναμένεται να προκαλέσει πολλά θέματα τεχνικής υποστήριξης, καθώς η Generative AI δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Συνεπώς, είναι σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα σε τεχνικά έμπειρους υπαλλήλους που γνωρίζουν τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη και κατανοούν τις πιθανές ανακρίβειες. Παρά την αυτόματη παραγωγή που προσφέρει το Copilot, είναι απαραίτητο να ελέγχονται και να διορθώνονται τα αποτελέσματα όταν απαιτείται. Το Copilot χρησιμοποιεί το ChatGPT του OpenAI, αλλά η Microsoft επισημαίνει ότι δεν χρησιμοποιεί τα δεδομένα για την εκπαίδευση γλωσσικών μοντέλων ή για τη συμμόρφωση με τα πρότυπα απορρήτου.

Microsoft Copilot AI

Η Microsoft δεν θα επωφεληθεί μόνο από τις νέες μηνιαίες χρεώσεις του Copilot. Κατά τη ρύθμισή του, οι εταιρείες μπορεί να καταλήξουν να χρησιμοποιούν πρόσθετες υπηρεσίες cloud Azure, όπως το Purview για τη διαχείριση δεδομένων, όπως δήλωσε ο κ. Wong.

Πηγή: cnbc.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS