ΑρχικήinetXiaomi 14: Πωλήθηκαν 1,44 εκατομμύρια συσκευές σε 10 ημέρες

Xiaomi 14: Πωλήθηκαν 1,44 εκατομμύρια συσκευές σε 10 ημέρες

Η σειρά Xiaomi 14 κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και έχει γίνει μία από τις πιο υποσχόμενες συσκευές στην αγορά, εξοπλισμένη με τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3.

Xiaomi 14

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει το τέλος της σειράς, καθώς αναμένουμε μια άλλη παραλλαγή με ακόμη καλύτερες προδιαγραφές στην κατηγορία της, προσφέροντας hardware ανώτερης ποιότητας.

Τα Xiaomi 14 πωλούνται σαν hotcakes παρόλο που δεν είναι διαθέσιμα ακόμα στις παγκόσμιες αγορές

Δείτε ακόμη: Το Xiaomi 14 θα είναι το πρώτο τηλέφωνο με Snapdragon 8 Gen 3

Παρόλο που η κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 14 ήταν περιορισμένη κατά τη σύνταξη αυτού του κειμένου, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων της εταιρείας, καθώς πούλησε 1,44 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε μόλις δέκα ημέρες. Αυτό αποτελεί αναμφίβολα εντυπωσιακή επίδοση για ένα τηλέφωνο Android που κυκλοφόρησε προς το τέλος του έτους, ενισχύοντας παράλληλα την επιτυχία της Xiaomi και αποδεικνύοντας την ανταγωνιστική της θέση στην αγορά.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή δεν είναι το τέλος της κυριαρχίας για τη σειρά Xiaomi 14. Τα τηλέφωνα δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει στη διεθνή αγορά, οπότε αναμένεται να πωληθούν ακόμη περισσότερα. Επιπλέον, η παραλλαγή Ultra θα κυκλοφορήσει αργότερα τον επόμενο χρόνο, προσφέροντας μια επιπλέον ευκαιρία στην εταιρεία να αναβιώσει τη σειρά και να προσφέρει κάτι ακόμη καλύτερο από ό,τι προηγουμένως.

Η Xiaomi έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μερικά πραγματικά εκπληκτικά κινητά τηλέφωνα. Το λογισμικό θα μπορούσε να βελτιωθεί και να γίνει πιο απλό και καθαρό, όπως το One UI, αλλά εκτός από αυτό, τα τηλέφωνα της Xiaomi είναι εξαιρετικά και προσφέρουν όλες τις λειτουργίες που επιθυμεί κανείς σε ένα κορυφαίας κατηγορίας τηλέφωνο. Η σειρά Xiaomi 14 είναι εξοπλισμένη με τον πιο πρόσφατο και καλύτερο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3.

Xiaomi 14

Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει τις κορυφαίες κάμερες στην κατηγορία της, καθώς και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Αναμένουμε ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε διεθνές επίπεδο τον επόμενο χρόνο και μόλις η εταιρεία την κυκλοφορήσει, θα ενημερωθείτε αμέσως.

Διαβάστε σχετικά: Xiaomi 14 και 14 Pro: Η Νέα Γενιά Κινητών με Snapdragon 8 Gen 3

Πηγή: wccftech.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS