ΑρχικήinetApple Watch Series X: Δεν θα είναι συμβατό με παλιά λουριά

Apple Watch Series X: Δεν θα είναι συμβατό με παλιά λουριά

Ένας leaker λέει ότι η Apple αλλάζει εντελώς τον τρόπο σύνδεσης των λουριών στο Apple Watch Series X, καθιστώντας όλα τα υπάρχοντα λουριά ασύμβατα.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Η double-tap λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη με το watchOS 10.1

Apple Watch Series X

Προηγουμένως κυκλοφόρησαν φήμες ότι τα νέα Apple Watches που θα κυκλοφορήσουν το 2024 θα διαθέτουν ένα μεγάλο ανασχεδιασμό για να εορταστεί η δέκατη επέτειος της συσκευής. Συγκεκριμένα, έχει ήδη υποστηριχθεί ότι το Apple Watch Series 10 ή ίσως το Apple Watch Series X θα αντικαταστήσει τον τρόπο σύνδεσης των λουριών.

Ο leaker Kosutami έχει τονίσει σε tweet του ότι είναι βέβαιος ότι μια σημαντική αλλαγή πλησιάζει και αφορά την επόμενη γενιά του Apple Watch. Δεν είναι σαφές εάν αυτή η πληροφορία προέρχεται από έρευνα του leaker ή είναι επανάληψη μιας προηγούμενης φήμης.

Παρόλο που ο Kosutami δεν παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες, παρά τις απελπισμένες ερωτήσεις από τους σχολιαστές στο νήμα στο Twitter/X. Ωστόσο, πρόλο που δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες, ο ίδιος παλιότερα έχει διαρρεύσει με ακρίβεια, λεπτομέρειες σχετικά με τα FineWoven bands πριν αυτά κυκλοφορήσουν. Επίσης, ο Kosutami ισχυρίστηκε εσφαλμένα ότι η σειρά iPhone 15 θα είχε πλεγμένα καλώδια USB-C.

Δείτε ακόμα: Apple Watch Ultra: Θα είναι το πρώτο που θα αποκτήσει οθόνη micro-LED

Πριν από αυτό, ο Kosutami διέρρευσε πληροφορίες για αχρησιμοποίητες επιλογές χρωμάτων που είχε εξετάσει η Apple για έναν φορτιστή MagSafe, αλλά τελικά απέρριψε. Φαίνεται ωστόσο ότι ο leaker έχει τουλάχιστον κάποια πρόσβαση σε μοντέλα Δοκιμής Επικύρωσης Σχεδίου ορισμένων συσκευών της Apple.

λουριά

Ο ισχυρισμός ότι αυτή η αλλαγή θα ισχύει για την επόμενη γενιά του Apple Watch μπορεί να σημαίνει ότι το Apple Watch Ultra θα παρουσιάσει την ίδια αλλαγή στο σχεδιασμό. Είναι απίθανο να εφαρμόσει η Apple μια τόσο σημαντική ανασχεδίαση στην Σειρά 10 αλλά όχι στο Ultra, αν και όχι απρόσμενο. Πρόσφατες αναφορές υποδηλώνουν ότι δεν θα υπάρξει Apple Watch Ultra 3 το 2024.

Οι προηγούμενες φήμες περί της αλλαγής στον τρόπο σύνδεσης των λουριών στο Apple Watch ανέφεραν ότι το νέο σύστημα θα είναι μαγνητικό.

Δείτε επίσης: Apple Watch: Το νέο WatchOS 10 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά!

Το Apple Watch Series X είναι συμβατό με μια πληθώρα εφαρμογών που καλύπτουν διάφορες κατηγορίες, όπως η υγεία, η γυμναστική, η μουσική, η πλοήγηση και πολλά άλλα.

Για την κατηγορία της υγείας και της γυμναστικής, εφαρμογές όπως οι Apple Health, MyFitnessPal, Strava, Nike Run Club και Headspace είναι συμβατές με το Apple Watch Series X. Αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, να καταγράφετε τις προπονήσεις σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Στην κατηγορία της μουσικής, εφαρμογές όπως η Apple Music, η Spotify, η Pandora και η Shazam είναι επίσης συμβατές με το Apple Watch Series X. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, να ανακαλύπτετε νέα τραγούδια και να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής απευθείας από το ρολόι σας.

Για την πλοήγηση και τα ταξίδια, εφαρμογές όπως η Apple Maps, η Google Maps, η Uber και η Airbnb είναι συμβατές με το Apple Watch Series X. Αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να πλοηγείστε σε νέες περιοχές, να κλείνετε ταξίδια και να κάνετε κρατήσεις για διαμονή απευθείας από το ρολόι σας.

Πηγή: appleinsider

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS