ΑρχικήUpdatesΗ Google διακόπτει τη δημιουργία εικόνων Gemini AI

Η Google διακόπτει τη δημιουργία εικόνων Gemini AI

Η Google της Alphabet Inc. ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι σταματάει την ανάπτυξη εικόνων με το μοντέλο AI Gemini και σύντομα θα κυκλοφορήσει μια βελτιωμένη έκδοση.

Google Gemini AI εικόνες

«Γνωρίζουμε ότι το Gemini προσφέρει ανακρίβειες σε ορισμένες απεικονίσεις δημιουργίας ιστορικών εικόνων», δήλωσε η Google την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: Η Google λανσάρει το Gemma, το νέο AI μοντέλο!

Η Google ξεκίνησε να προσφέρει τη δημιουργία εικόνων μέσω των μοντέλων Gemini AI νωρίτερα αυτό το μήνα. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, ορισμένοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ότι το μοντέλο εμφανίζει ιστορικές εικόνες, οι οποίες μερικές φορές δεν είναι ακριβείς.

«Εργαζόμαστε ήδη για να αντιμετωπίσουμε πρόσφατα προβλήματα με τη δυνατότητα δημιουργίας εικόνας του Gemini», δήλωσε η Google σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) σήμερα, Πέμπτη. «Θα σταματήσουμε τη δημιουργία εικόνων των ανθρώπων και θα επανακυκλοφορήσουμε σύντομα μια βελτιωμένη έκδοση».

Google Gemini AI εικόνες

Η ανακοίνωση αυτή αναδεικνύει τη σταθερή δέσμευση της Google για τη βελτίωση της ακρίβειας και της απόδοσης των μοντέλων της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτή η αναβάθμιση αποτελεί μέρος της συνεχούς διαδικασίας βελτίωσης και ανάπτυξης των τεχνολογιών AI της εταιρείας. Η αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέδειξε τη σημασία της ακρίβειας και της αξιοπιστίας στην ανάπτυξη τέτοιων τεχνολογιών. Με αυτή την ανακοίνωση, η Google επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών AI προς τους χρήστες της.

Πηγή: investing.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS