ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε Συμπίεση Βίντεο γρήγορα στο iPhone

Πώς να κάνετε Συμπίεση Βίντεο γρήγορα στο iPhone

Δείτε μερικές τεχνικές για να κάνετε συμπίεση μεγάλα βίντεο που έχετε καταγράψει με το iPhone σας, χωρίς να επηρεαστεί η ανάλυσή τους.

Δείτε επίσης: iPhone 15 Pro: Το Action Button θα υποστηρίζει το “Translate”

Συμπίεση Βίντεο iPhone

Τα iPhones καταγράφουν εκπληκτικά βίντεο σε 4Κ με σταθεροποίηση και εξαιρετική λεπτομέρεια και ποιότητα χρώματος, αλλά τα αρχείων αυτά έχουν τεράστιο μέγεθος. Αυτό είναι εντάξει αν θέλετε να προβάλλετε τα βίντεο στο τηλέφωνό σας (εφόσον πληρώνετε για αποθήκευση στο cloud), αλλά τι γίνεται αν πρέπει να τα στείλετε σε κάποιον μέσω του διαδικτύου ή να τα αντιγράψετε χωρίς να γεμίσετε ολόκληρο σκληρό δίσκο; Εδώ μπαίνει σε λειτουργία Συμπίεση βίντεο.

Με τη χρήση διαφορετικών εφαρμογών και ιστότοπων, μπορείτε να συμπιέσετε ένα τεράστιο βίντεο σε ένα σχετικά μικρό μέγεθος, και αν το κάνετε σωστά, δεν θα χάσετε πολύ σε ποιότητα και ανάλυση. Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι για συμπίεση βίντεο στο iPhone.

Πώς να συμπιέσετε βίντεο στο iPhone

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές iPhone στο App Store που υπόσχονται συμπίεση βίντεο. Η εφαρμογή Video Compress το κάνει εξαιρετικά καλά. Η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά καλή για τους περισσότερους χρήστες και δεν είναι πολύ περιοριστική σε αυτά που επιτρέπει πριν σας αναγκάσει να αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση.

Δείτε ακόμα: Πώς να ξεκλειδώσετε την κρυφή και πιο ισχυρή κάμερα στο iPhone 15;

Η χρήση είναι απλή:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε το κουμπί Προσθήκη και επιλέξτε το βίντεο για συμπίεση.
  • Η εφαρμογή θα σας δώσει ένα προεπιλεγμένο πρότυπο το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε.
  • Αρχικά, η εφαρμογή προτείνει έντονη συμπίεση των αρχείων σε μικρό μέγεθος, αλλά μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλογή σε ανάλυση 1080p και να αυξήσετε το bitrate.

Ακόμα κι αυτές οι ρυθμίσεις θα οδηγήσουν σε μείωση κατά 90% του μεγέθους του αρχείου σας, διατηρώντας παράλληλα ένα βίντεο σε πλήρη υψηλή ανάλυση. Μπορείτε να προεπισκοπήσετε το βίντεο για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεται εντάξει, και μόλις συμπιεστεί, θα εμφανιστεί αυτόματα στην εφαρμογή Φωτογραφίες σας.

iPhone

Πώς να συμπιέσετε βίντεο iPhone χρησιμοποιώντας μια ιστοσελίδα

Αν το βίντεο βρίσκεται στον υπολογιστή σας ή αν δεν θέλετε να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ιστοσελίδα για να κάνετε συμπίεση. Το Clideo είναι μια αξιόπιστη ιστοσελίδα μετατροπής βίντεο που κρυπτογραφεί το βίντεο σας έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Κάποια USB-C Power Banks δεν είναι συμβατά με το iPhone 15

Δείτε επίσης: Το δωρεάν πρόγραμμα σας επιτρέπει να συμπιέσετε βίντεο μέχρι 500MB.

  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Ανέβασμα Αρχείου“, επιλέξτε το βίντεο και αφήστε τον ιστότοπο να κάνει το υπόλοιπο. Επειδή η συμπίεση γίνεται στον διακομιστή, θα πρέπει να περιμένετε λίγα λεπτά για το αποτέλεσμα.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η συμπίεση, κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη“.

Πηγή: lifehacker

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS