ΑρχικήGamingΤο νέο Pokémon Legends ανακοινώθηκε για το 2025

Το νέο Pokémon Legends ανακοινώθηκε για το 2025

Η εταιρεία Pokémon ανακοίνωσε το Pokémon Legends: Z-A για το Nintendo Switch, που αναμένεται το 2025, μια συνέχεια του εξαιρετικά δημοφιλούς Pokémοn Legends Arceus που κυκλοφόρησε το 2022.

Δείτε επίσης: Pokemon εναντίον Palworld λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Pokémon Legends 2025

Η συνέχεια αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης Pokémon Presents της Τρίτης, η οποία περιλάμβανε επίσης ένα νέο παιχνίδι Pokémon TCG.

Το νέο παιχνίδι θα έχει ως σκηνικό τη Lumiose City, την οποία οι οπαδοί θα αναγνωρίσουν από την περιοχή Kalos των Pokémon X και Y. Τα Pokémon X και Y κυκλοφόρησαν λίγο περισσότερο από 10 χρόνια πριν στο Nintendo 3DS και ήταν τα πρώτα πλήρως τρισδιάστατα παιχνίδια Pokemon που έχουν μαζέψει μια αφοσιωμένη βάση οπαδών τα τελευταία χρόνια.

Το Pokémon Legends: Z-A του 2025 θα προσπαθήσει να χτίσει πάνω στην επιτυχία του Pokémοn: Legends Arceus, το οποίο εισήγαγε έναν πραγματικό ανοιχτό κόσμο στο Pokémon, μαζί με νέους μηχανισμούς για να πιάσετε ένα Pokemon.

Παρόλα αυτά, το Pokémon Legends: Arceus ήταν μια μεγάλη επιτυχία, που πούλησε περίπου 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα 10 καλύτερα παιχνίδια Pokémon, παρατηρώντας ότι δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη συλλογή παρά στον αγώνα.

Δείτε ακόμα: Lunar New Year Dragons Unleashed: Αποστολές και Ανταμοιβές του Pokémon Go

Εκτός από την τοποθεσία στην περιοχή Kalos και την εμφάνιση που φαίνεται να περιλαμβάνει την επιστροφή των Mega Evolutions, λίγα πράγματα είναι γνωστά για το Pokémon Legends: Z-A. Το τρέιλερ περιλάμβανε μερικά στιλιζαρισμένα σκίτσα και wireframe videos, καθώς και το γνώριμο σύμβολο των Mega Evolutions από τα X και Y.

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει: “Το Pokémon Legends: Z-A, μια φιλόδοξη νέα είσοδος στη σειρά παιχνιδιών Pokémon, θα κυκλοφορήσει στα συστήματα του Nintendo Switch το 2025! Μια νέα περιπέτεια αναμένει μέσα στη Lumiose City, όπου ένα σχέδιο ανάπτυξης της πόλης είναι υπό εξέλιξη για να διαμορφώσει την πόλη σε ένα μέρος που ανήκει τόσο στους ανθρώπους όσο και στα Pokémοn.”

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο μπορεί να είναι η στιλιστική αναπαράσταση του τρέιλερ. Ενώ το Pokémon Legends: Arceus αιχμαλώτισε το αισθητικό ύφος της αρχαίας Ιαπωνίας, το τρέιλερ του Pokemon Legends: Z-A δείχνει εσκεμμένα μελλοντικό. Ειδικότερα, σε tweet της Nintendo of America αναφέρεται ότι η νέα περιπέτεια διαδραματίζεται εξολοκλήρου μέσα στη Lumiose City, υποδεικνύοντας ότι τα ευρεία ανοιχτά λιβάδια του Arceus θα δώσουν τη θέση τους σε ένα πιο αστικό περιβάλλον αυτή τη φορά.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το 2025 φαίνεται ότι θα είναι ένα πολυάσχολο έτος, καθώς το Pokémon Legends φαίνεται να ετοιμάζεται να ενταχθεί σε μια χρονιά γεμάτη με το GTA VI και άλλα βαρέων βαρών παιχνίδια.

Δείτε επίσης: Το Palworld, η παραλλαγή του Pokémon κυκλοφορεί σύντομα

Η ανταπόκριση της κοινότητας των παικτών στο Pokémon Legends είναι γενικά θετική. Οι παίκτες εκτιμούν την πρωτοποριακή προσέγγιση του παιχνιδιού, το οποίο αποτελεί μια απόκλιση από την τυπική φόρμουλα των παιχνιδιών Pokémon. Επιπλέον, οι παίκτες εκφράζουν ενθουσιασμό για την ευρύτερη ελευθερία που προσφέρει το παιχνίδι, επιτρέποντας τους να εξερευνήσουν μεγαλύτερα περιβάλλοντα και να διαμορφώσουν πιο στρατηγικές μάχες. Η γενική ανταπόκριση είναι ότι το Pokémon Legends αποτελεί μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη σειρά, προσφέροντας μια νέα και διαφορετική εμπειρία στους παίκτες.

Πηγή: ign

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS