ΑρχικήBusinessΕξαγορές και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων κυβερνοασφάλειας

Εξαγορές και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων κυβερνοασφάλειας

Τον Φεβρουάριο του 2024, αποκαλύφθηκαν σημαντικές συμφωνίες συγχώνευσης και εξαγοράς (M&A) στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας.

Η SentinelOne ολοκλήρωσε γρήγορα την εξαγορά της PingSafe, ενώ η Delinea σύναψε νέα συμφωνία για εξαγορά μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση συμφωνίας για την Authomize. Ένα σημαντικό γεγονός ήταν επίσης η οριστικοποίηση της συμφωνίας της ZeroFox για την πώληση της εταιρείας ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου Haveli Investments έναντι περίπου 350 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε ακόμη: SoftBank: Ιστορική άνοδος στις μετοχές της

Η Security Compass ανακοινώνει την εξαγορά της Kontra

Την 1 Φεβρουαρίου, η Security Compass ανακοίνωσε την εξαγορά του παρόχου λογισμικού εκπαίδευσης ασφάλειας εφαρμογών Kontra από την ThriveDX. Η κίνηση αυτή είχε ως στόχο τον σχεδιασμό της ενίσχυσης στην κυβερνοασφάλεια της Security Compass.

Η SentinelOne ολοκληρώνει την εξαγορά PingSafe

Η εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης SentinelOne, που ειδικεύεται σε θέματα κυβερνοασφάλειας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του PingSafe στις 5 Φεβρουαρίου. Η συμφωνία περιλαμβάνει την πλατφόρμα προστασίας εφαρμογών (CNAPP) του PingSafe σε συνδυασμό με τις λύσεις που διαθέτει το AI της Sentinel, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ασφαλείας. Η συμφωνία επετεύχθη τον Ιανουάριο του 2024.

Η ZeroFox θα πωληθεί στην Private Equity Giant

Στις 6 Φεβρουαρίου, η ZeroFox ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία για την εξαγορά της από την εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Haveli Investments, με κόστος περίπου 350 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο στόχος της Haveli είναι να στηρίξει την ανάπτυξη της ZeroFox, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στην ψηφιακή προστασία κινδύνου και την ικανότητα αντίληψης απειλών. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Η Entrust συζητά για την εξαγορά της Onfido

Η εταιρεία ασφαλείας πληρωμών και ταυτοτήτων Entrust ανακοίνωσε στις 7 Φεβρουαρίου ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά της Onfido. Η πιθανή συμφωνία θα επιτρέψει στην Entrust να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό της με βιομετρική τεχνολογία και την τεκμηρίωση της τεχνολογίας IDV της Onfido που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να λάβει ρυθμιστική έγκριση.

Συγχώνευση με την Επιχείρηση Προστασίας Δεδομένων της Veritas

Η εταιρεία ασφάλειας δεδομένων Cohesity, που εκμεταλλεύεται την τεχνητή νοημοσύνη, ανακοίνωσε την πρόθεσή τηςγια τη συγχώνευση με την εταιρεία προστασίας δεδομένων Veritas στις 8 Φεβρουαρίου. Η κίνηση σχεδιάστηκε για να ενώσει τις δυνατότητες των δύο εταιρειών και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη, πλατφόρμα προστασίας δεδομένων. Η συναλλαγή, που εκτιμάται ότι θα αξίζει περίπου 7 δισεκατομμύρια δολάρια, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2024, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκριθεί από τις ρυθμιστικές αρχές.

Η Armis Συμφωνεί να αποκτήσει το CTCI

Στις 14 Φεβρουαρίου, η Armis ανακοίνωσε μια συμφωνία για την απόκτηση της Cyber ​​Threat Cognitive Intelligence (CTCI), μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην τεχνολογία κυνηγιού απειλών προ-επίθεσης με τεχνητή νοημοσύνη. Η Armis αναμένει να συγχωνεύσει την εταιρεία στους οργανισμούς της εντός των επόμενων 30 ημερών. Η φιλοδοξία είναι να δημιουργηθεί το πιο προηγμένο σύστημα πληροφοριών στον κυβερνοχώρο έγκαιρης προειδοποίησης στον κόσμο.

Δείτε επίσης: Lotus: Σε ευνοϊκή θέση για να καταχωρήσει τις μετοχές της

Η Delinea συνάπτει οριστική συμφωνία για την εξαγορά της Fastpath

Η εταιρεία παροχής προνομιακής διαχείρισης πρόσβασης (PAM) Delinea ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Fastpath, μιας εταιρείας ειδικευμένης στη διακυβέρνηση και διαχείριση ταυτότητας. Η συμφωνία, που ανακοινώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, στοχεύει στην επέκταση των δυνατοτήτων της Delinea για τη βελτίωση της προνομιακής πρόσβασης, των ελέγχων και της κυβέρνησης. Η διαδικασία εξαγοράς υπόκειται σε συνήθεις διαδικασίες κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένου του ρυθμιστικού ελέγχου.

εξαγορά συγχώνευση επιχειρήσεων

Η Tufin εξαγοράζει την εταιρεία παρακολούθησης δικτύου AKIPS

Στις 21 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε η εξαγορά της AKIPS από την εταιρεία αυτοματισμού ασφάλειας και cloud, Tufin, έναντι άγνωστης αμοιβής. Η Tufin θα προσθέσει τώρα το λογισμικό παρακολούθησης δικτύου της AKIPS στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, βοηθώντας τους πελάτες στην ταχύτητα ανακάλυψης και στον χρόνο ανάλυσης.

Πηγή: infosecurity

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS