ΑρχικήUpdatesAdobe Express: Νέα mobile εφαρμογή με Firefly generative AI features

Adobe Express: Νέα mobile εφαρμογή με Firefly generative AI features

Η Adobe φέρνει μια νέα mobile εφαρμογή για το Adobe Express, ώστε οι χρήστες Android και iOS να έχουν πρόσβαση στα ίδια Firefly generative AI features, που έχουν και οι χρήστες desktop. Η νέα εφαρμογή Adobe Express (διαθέσιμη για δωρεάν δοκιμή σε beta) επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν εύκολα δημιουργικά στοιχεία, όπως αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφίσες και banner ιστότοπων. Τα μέλη του Creative Cloud μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση και να επεξεργάζονται αρχεία Photoshop και Illustrator απευθείας στην εφαρμογή για κινητά.

Adobe Firefly

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την έκδοση beta του Adobe Express και να αποκτήσουν κορυφαίες δυνατότητες όπως τα εφέ Generative Fill και Text to Image που βασίζονται στο Firefly. Οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες χωρίς επιπλέον κόστος κατά τη δοκιμαστική αυτή φάση. Δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία της ευρείας κυκλοφορίας, αλλά οι premium λειτουργίες θα διατίθενται με συνδρομή (από 9,99 $ ανά μήνα). Με αυτή τη συνδρομή, οι χρήστες θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία της Adobe Express τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά.

Δείτε επίσης: Το νέο Generative AI εργαλείο μουσικής της Adobe

Σε αυτή την έκδοση beta, οι χρήστες του Adobe Express δεν θα δουν τα projects από την υπάρχουσα εφαρμογή για κινητά. Μετά τη beta φάση, θα εμφανιστούν όλα τα δεδομένα από την παλιά εφαρμογή.

Η νέα έκδοση beta για κινητά μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με την desktop έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι τα collaborative workflows έχουν αποκατασταθεί εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή beta. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες μπορούν να συνεργάζονται στα ίδια δημιουργικά projects τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές. Όποιος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την τρέχουσα εφαρμογή Adobe Express για κινητά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις λειτουργίες.

Δείτε επίσης: ChatGPT Read Aloud: Η OpenAI Προσφέρει Φωνητική Ανάγνωση

Αν και οι νέες δυνατότητες generative AI βασίζονται στο cloud και όχι στη συσκευή, υπάρχουν κάποια smartphone που δεν είναι συμβατά με τη νέα beta έκδοση. Η έκδοση beta της εφαρμογής Adobe Express για κινητά είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για Android.

Οι λειτουργίες Firefly AI της Adobe είναι διαθέσιμες ως αυτόνομες εφαρμογές από τον Σεπτέμβριο του 2023. Η νέα Express beta είναι η πρώτη εφαρμογή για κινητά που διαθέτει όλες αυτές τις λειτουργίες μαζί με άλλα εργαλεία σχεδιασμού. Στόχος είναι η βελτίωση της δημιουργικότητας των χρηστών στην εφαρμογή Express.

Adobe Express Firefly generative AI

Με το Adobe Firefly Generative AI, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά σχέδια. Χρησιμοποιεί αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να αναλύσει τις προτιμήσεις του χρήστη και να προτείνει αυτόματα σχέδια που μπορεί να του αρέσουν.

Δείτε επίσης: GitHub Copilot Enterprise: Νέος AI Assistant προγραμματισμού

Επιπλέον, προσφέρονται εργαλεία για την αυτοματοποίηση της δημιουργικής διαδικασίας. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επικεντρωθούν στην ιδέα τους, ενώ το Firefly Generative AI αναλαμβάνει την εκτέλεση των πιο χρονοβόρων και επαναλαμβανόμενων εργασιών.

Η Adobe έχει θέσει σε εφαρμογή μια σειρά από στρατηγικές για την περαιτέρω ανάπτυξη του Firefly Generative AI στην εφαρμογή Express. Η εταιρεία στοχεύει στην ενσωμάτωση πιο προηγμένων λειτουργιών AI, που θα επιτρέψουν στους χρήστες να δημιουργούν πιο σύνθετα και εξατομικευμένα σχέδια.

Η Adobe επιδιώκει την ανάπτυξη μιας ισχυρής κοινότητας χρηστών γύρω από την εφαρμογή Express, προωθώντας την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των χρηστών.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS