ΑρχικήinetΗ εταιρεία X κυκλοφορεί μεγάλα άρθρα για ορισμένους χρήστες

Η εταιρεία X κυκλοφορεί μεγάλα άρθρα για ορισμένους χρήστες

Το X του Elon Musk συνεχίζει να προκαλεί τα συμβατικά μέσα και τους παραδοσιακούς ιστότοπους εισάγοντας μεγάλα άρθρα, διευρύνοντας τις δημιουργικές δυνατότητες για τους συγγραφείς στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Anonymous Sudan: Χάκαραν το X για να πιέσουν τον Elon Musk

X μεγάλα άρθρα

Η λειτουργία, που ανακοινώθηκε σε μια δημοσίευση στο X χθες (7 Μαρτίου), επεκτείνει το προηγούμενο όριο χαρακτήρων από 25.000 σε 100.000 χαρακτήρες επιτρέποντας ακόμα πιο μεγάλα άρθρα. Επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο, και φυσικά, δημοσιεύσεις του Χ.

Αυτή τη στιγμή, ο επεξεργαστής είναι βασικός. Μπορεί να κάνει βασική μορφοποίηση κειμένου, όπως έντονη, πλάγια, διαγραφή και λίστες με κουκκίδες και αρίθμηση, αλλά του λείπει ένας αναγνώστης markdown και δεν μπορεί να χειριστεί τα τμήματα κώδικα, κάτι που οι χρήστες Χ έχουν ήδη ζητήσει.

Όταν ένας χρήστης έχει γράψει ένα άρθρο, θα εμφανιστεί σε ένα νέο καρτελάκι στο προφίλ του δίπλα από τα καρτελάκια απαντήσεών του και πολυμέσων. Κατά την ανάγνωση ενός άρθρου, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να μεγεθύνουν τη σελίδα για μια πιο καθαρή, απαλλαγμένη από distraction-free στοιχεία διεπαφής, κάτι που είναι μια ωραία προσθήκη.

Τα άρθρα λειτουργούν όπως οι κανονικές αναρτήσεις X, με τη δυνατότητα να απαντήσετε, να αναδημοσιεύσετε και να κάνετε like σε οποιαδήποτε ανάρτηση άρθρου και η νέα λειτουργία επιτρέπει ακόμα πιο μεγάλα άρθρα.

Δείτε ακόμα: Η X Social Media μηνύει την X (Twitter) του Musk για παραβίαση εμπορικού σήματος

Τα “Άρθρα” είναι μια δυνατότητα που είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές Premium + στον Χ. Ενώ ένας Premium λογαριασμός κοστίζει περίπου $130 ετησίως, ο Premium + είναι το διπλάσιο περίπου στα $260 – περισσότερο αν πληρώνετε μηνιαίως αντί για ετησίως.

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές ποια θα είναι η ανταπόκριση για τα μεγάλα άρθρα του X. Με τον Elon Musk στο τιμόνι, το X έχει γίνει όλο και πιο εχθρικό προς δημοσιογράφους και ανθρώπους που δημιουργούν περιεχόμενο εκτός πλατφόρμας. Χαρακτηριστικά καταστέλλει συνδέσμους από το Substack και αφαιρεί τους τίτλους από συνδέσμους με εξωτερικό περιεχόμενο, μειώνοντας τη δυνατότητα των δημιουργών να φτάσουν το κοινό τους.

Ο Musk έχει συζητήσει προηγουμένως τα σχέδιά του να ανταγωνιστεί την πλατφόρμα μετάδοσης σε πραγματικό χρόνο, Twitch, η οποία ανήκει στην Amazon, και να φέρει την μετάδοση σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο Χ. Η Linda Yaccarino, διευθύνουσα σύμβουλος του Χ, ενθάρρυνε επίσης την Rockstar Games να μεταφορτώσει το τρέιλερ για το Grand Theft Auto 6 απευθείας στο Χ αντί να μοιραστεί ένα σύνδεσμο YouTube.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk στο δικαστήριο για τη συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους του Twitter

Ο στόχος του φαίνεται να είναι να ελαχιστοποιήσει τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες θα αποχωρούσαν ποτέ από την ιστοσελίδα, προσθέτοντας σταδιακά χαρακτηριστικά, όπως τα μεγάλα άρθρα, που έχουν τοποθετηθεί σε διαφορετικές υπηρεσίες και τα συγχωνεύει σε ένα τεράστιο οικοσύστημα X.

Πηγή: readwrite

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS