ΑρχικήinetΗ Porsche εγκατέστησε την εξάτμιση από ένα σπορ αυτοκίνητο αξίας 161.000 δολαρίων...

Η Porsche εγκατέστησε την εξάτμιση από ένα σπορ αυτοκίνητο αξίας 161.000 δολαρίων σε μια μπάρα ήχου

Το 911 Soundbar 2.0 Pro είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για όσους θέλουν να δείχνουν ότι έχουν ακριβό γούστο στον εξοπλισμό ήχου. Αυτή η μπάρα ήχου δεν έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που προτιμούν ο εξοπλισμός τους να είναι κρυμμένος και μη ορατός. Και όχι μόνο έχει την ένδειξη Porsche, αλλά ενσαρκώνει πλήρως το εμπορικό σήμα της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Porsche 911 Sport Classic 2023: Η καλύτερη 911 διαθέσιμη στην αγορά

Porsche

Παρόλο που μπορεί να μην ενδιαφέρεστε για τα γρήγορα αυτοκίνητα και να μη σας αρέσουν οι αγώνες σε πίστα, ο ήχος του κινητήρα ενός ακριβού σπορ αυτοκινήτου που ανεβάζει στροφές είναι εντυπωσιακός και δυνητικά τρομακτικός. Ο εκκωφαντικός βρυχηθμός της Porsche 992 GT3 προέρχεται από έναν εξαιρετικά ρυθμισμένο κινητήρα, ο οποίος συνδέεται με μια εξάτμιση που σκόπιμα κάνει τους θορύβους του κινητήρα πιο δυνατούς.

Το σύστημα εξάτμισης της 992 GT3 είναι κρυμμένο πίσω από τον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, που συνήθως είναι ορατό μόνο σε όσους είναι πρόθυμοι να ρίξουν μια ματιά κάτω από το όχημα. Η Porsche Design, μια θυγατρική της αυτοκινητοβιομηχανίας που επικεντρώνεται στην μεταφορά της αισθητικής της εταιρείας στα καταναλωτικά αγαθά, έχει βάλει την εξάτμιση του 911 Soundbar 2.0 Pro στο επίκεντρο.

Δείτε ακόμα: Η Porsche συζητά με την Apple για κοινά projects

Δυστυχώς, οι συγκολλημένες μεταλλικές κατασκευές και οι γυαλισμένες χρωμιωμένες εξατμίσεις του soundbar είναι μόνο για επίδειξη. Παρόλο που θα ήταν συναρπαστικό να περνάει όλος ο ήχος από τη μπάρα ήχου αξίας 12.000 δολαρίων, δεν θα παρήγαγε ποιότητα ήχου υψηλών προδιαγραφών.

εξάτμιση

Η συστοιχία ηχείων 300 watt του 911 Soundbar 2.0 Pro που παρέχει μια εμπειρία εικονικού ήχου surround 2.1.2 Dolby Atmos είναι κρυμμένη πίσω από μια δικτυωτή οθόνη και ακριβώς πάνω από το υλικό της εξάτμισης. Δύο ηχεία είναι στραμμένα απευθείας προς τον ακροατή, ενώ δύο επιπλέον ηχεία εκτοξεύουν το σήμα προς την οροφή. Ο ήχος αντανακλάται από την οροφή και επιστρέφει προς τα κάτω προς τον ακροατή, δημιουργώντας ένα πιο χωρικό αποτέλεσμα. Παρόλο που δεν είναι τόσο αποτελεσματική, μια ηχομπάρα είναι πολύ πιο εύκολη στην εγκατάσταση και μερικές φορές φθηνότερη. Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, αυτό δεν ισχύει.

Δείτε επίσης: Η Everrati μετέτρεψε μια κλασική Porsche 911 γενιάς 964 σε EV

Το 911 Soundbar 2.0 Pro δεν διαθέτει μόνο θύρες HDMI συμβατές με 4K και υποστήριξη Bluetooth, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο ηχείο, αλλά και υποστήριξη Spotify Connect, Apple AirPlay 2 και Chromecast. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με άλλα soundbars της Porsche Design για ροή ήχου πολλαπλών χώρων.Θα παραχθούν μόνο 500 μονάδες, οπότε αν θέλετε ένα, θα πρέπει να το προπαραγγείλετε τώρα μέσω της ιστοσελίδας Porsche Design. Δυστυχώς, δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι την 1η Ιανουαρίου, οπότε αν ο Άγιος Βασίλης σχεδίαζε να βάλει ένα κάτω από το δέντρο σας το πρωί των Χριστουγέννων, ίσως χρειαστεί να ψάξει για μια διαφορετική ιδέα δώρου!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS