ΑρχικήinetYouTube: Διευκολύνει τον διπλασιασμό της ταχύτητας αναπαραγωγής

YouTube: Διευκολύνει τον διπλασιασμό της ταχύτητας αναπαραγωγής

Αυτή τη στιγμή για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο YouTube σε διπλάσια ταχύτητα αναπαραγωγής χρειάζεται να βρείτε την επιλογή αυτή στο μενού ρυθμίσεων. Ωστόσο, μια νέα πειραματική λειτουργία καθιστά αυτή τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη και εύκολη.

Δείτε επίσης: Το YouTube δοκιμάζει μια νέα λειτουργία σταθερής έντασης ήχου

YouTube

Το νέο πείραμα του YouTube σας επιτρέπει να αυξήσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής κατά δύο φορές στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές απλώς πατώντας παρατεταμένα οπουδήποτε στη συσκευή αναπαραγωγής. Η δοκιμαστική λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές του YouTube Premium. Το πείραμα θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου και εάν είναι επιτυχές, μπορεί να γίνει διαθέσιμο σε όλους στο μέλλον.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα δυνατότητα στο κινητό, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Τα προνόμια Premium σας” από το μενού. Στην επόμενη οθόνη, θα πρέπει να επιλέξετε την επιλογή “Δοκιμάστε νέες δυνατότητες“, η οποία θα σας μεταφέρει στη σελίδα της πλατφόρμας όπου εξετάζονται κάποιες νέες δυνατότητες.

Δείτε ακόμα: Το YouTube Music επεκτείνει την υποστήριξη podcast σε περισσότερες χώρες

ταχύτητα αναπαραγωγής

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία, απλώς πατήστε παρατεταμένα τη συσκευή αναπαραγωγής ενώ παρακολουθείτε ένα βίντεο, για να δείτε πως λειτουργεί στην πράξη. Σε επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το ποντίκι ή το trackpad. Θα εμφανιστεί ένα μικρό μήνυμα banner στο πάνω μέρος του παραθύρου του προγράμματος αναπαραγωγής. Αυτό υποδεικνύει ότι το κλιπ παίζει σε διπλάσια ταχύτητα.

Αν αφήσετε το δάχτυλό σας από την οθόνη, η αναπαραγωγή θα επανέλθει στην κανονική ταχύτητα. Ωστόσο, σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, όταν απελευθερώνετε το ποντίκι ή το trackpad, το βίντεο σταματάει να παίζει. Δεν είναι κατανοητό γιατί η συκεκριμένη ενέργεια δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό μπορεί να επιλυθεί όταν η λειτουργία γίνει διαθέσιμη για όλους.

Οι συνδρομητές Premium μπορούν να δοκιμάσουν και μια άλλη νέα δυνατότητα που κλειδώνει την οθόνη για να αποτρέψουν τα ακούσια χτυπήματα, πέραν από τον έλεγχο ταχύτητας αναπαραγωγής. Η δοκιμή θα διαρκέσει έως τις 5 Αυγούστου.

Δείτε επίσης: YouTube: Πώς να ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε σχόλια σε βίντεο;

Ακόμα, υπάρχει ένα τρίτο πείραμα που αυξάνει το μέγεθος της μικρογραφίας προεπισκόπησης όσο προχωράτε ή πάτε πίσω ένα βίντεο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνο μία δοκιμή τη φορά και όχι περισσότερες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS