ΑρχικήinetTesla: Eπιβεβαιώνει τελικά ότι το Supercharger V4 έχει ισχύ 350 kW

Tesla: Eπιβεβαιώνει τελικά ότι το Supercharger V4 έχει ισχύ 350 kW

Η Tesla επιβεβαίωσε τελικά ότι ο νέος φορτιστής Supercharger V4 της διαθέτει απόδοση ισχύος 350 kW, καθώς η ανάπτυξη του φαίνεται να προχωράει.

Δείτε επίσης: Οδηγοί Ford EV θα έχουν σύντομα πρόσβαση στο δίκτυο Supercharger της Tesla

Tesla

Τα κατασκευαστικά σχέδια του Supercharger V4 έχουν αποκαλυφθεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Έχει περάσει αρκετός καιρός πλέον από την αποκάλυψή τους, καθώς οι σχεδιαστές εργάζονται επίμονα για να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Έχουν εγκατασταθεί σταθμοί Supercharger σε διάφορες τοποθεσίες της Ευρώπης εδώ και τέσσερις μήνες.

Παραδόξως, η Tesla δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα το προϊόν και δεν έχει αποκαλύψει τις τεχνικές προδιαγραφές του.

Στην πραγματικότητα, μέχρι τώρα οι πληροφορίες που γνωρίζουμε προέρχονται από τις προβλέψεις και τα σχέδια για την ανάπτυξη νέων σταθμών και όχι αποκλειστικά από τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους υφιστάμενους σταθμούς.

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι η συσκευή αυτή διαθέτει πολύ μεγαλύτερο καλώδιο και χώρο για οθόνη και συσκευή ανάγνωσης πιστωτικών καρτών.

Δείτε ακόμα: Supercharger V4: Πρώτη ματιά στον επαναστατικό σταθμό φόρτισης της Tesla

Supercharger V4

Εντοπίστηκε επίσης ένας σταθμός με ονομασίες ηλεκτρικής ισχύος 1.000 volt και 615 amps, που υποδεικνύουν ότι έχει συνολική μέγιστη ισχύ εξόδου 600 kW. Αυτό είναι το όριο της ισχύος του Supercharger, αλλά ήταν πάντα πιθανό η Tesla να περιορίσει την ισχύ της υποδοχής.

Ωστόσο, η Tesla ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου σταθμού Supercharger V4 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος θα διαθέτει ισχύ εξόδου 350 kW. Αυτή η είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας δήλωσης προγραμματισμού που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη u/RealPokePOP στο Reddit.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, καθώς παρατηρείται ότι ενώ υπάρχουν ηλεκτρικά οχήματα με ισχύ 350 kW, η Tesla δεν έχει παρόμοια επιλογή προς το παρόν.

Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης τις ακριβείς διαστάσεις του Tesla Supercharger V4. Το μακρύτερο καλώδιο αναμένεται να είναι χρήσιμο για την υποστήριξη οχημάτων εκτός της Tesla, τα οποία έχουν φορτιστή σε διάφορες θέσεις στο εσωτερικό τους.

Υπάρχει επίσης η πεποίθηση ότι οι νέοι σταθμοί είναι σημαντικοί για το Cybertruck, σύμφωνα με την Tesla, η οποία δηλώνει ότι θα προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα φόρτισης.

Δείτε επίσης: Tesla: Επεκτείνει το δίκτυο Supercharger της στην Αυστραλία

Ο Supercharger V4 της Tesla αναμένεται να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Με την ισχύ των 350 kW, αυτός ο φορτιστής θα μπορεί να φορτίσει την μπαταρία ενός αυτοκινήτου σε λιγότερα από 20 λεπτά, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους παραδοσιακούς φορτιστές. Αυτό επιτρέπει στους οδηγούς Tesla να γλιτώσουν πολύτιμο χρόνο και να διανύσουν μεγαλύτερες αποστάσεις με λιγότερες διακοπές για φόρτιση. Συνολικά, ο Supercharger V4 της Tesla αναμένεται να βελτιώσει την αποδοτικότητα των ταξιδιών με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να προωθήσει την ευρύτερη αποδοχή των ηλεκτρικών οχημάτων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS