ΑρχικήReviewsGalaxy A25: Αποκαλύπτεται η εντυπωσιακή του σχεδίαση!

Galaxy A25: Αποκαλύπτεται η εντυπωσιακή του σχεδίαση!

Το Galaxy A25 βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή τη φορά, αποκαλύπτωντας ένα σχέδιο που θα θυμίζει κάτι στους θαυμαστές της Samsung, αλλά θα περιλαμβάνει και κάτι καινούργιο.

Galaxy A25

Το νέο στοιχείο που παρατηρήθηκε είναι ένα ανάγλυφο μοτίβο στο πίσω μέρος της συσκευής που δεν ήταν ορατό στις προηγούμενες CAD απεικονίσεις. Επιπλέον, υπάρχει μια νέα χρωματική επιλογή: το ανοιχτό μπλε αντικαθιστά το σκούρο κόκκινο του Galaxy A24. Η υπόλοιπη σχεδίαση είναι η κλασική ενός smartphone της Samsung το 2023, με τους τρεις αισθητήρες κάμερας τοποθετημένους κατακόρυφα στο πίσω μέρος και όλα τα κουμπιά τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά.

Αυτό το ανάγλυφο μοτίβο στο πίσω μέρος είναι το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί το Galaxy A25 από το Galaxy A24. Στην πραγματικότητα, η επερχόμενη συσκευή μπορεί να φαίνεται λιγότερο προηγμένη, αν και αυτό εξαρτάται από τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Για πολλούς ανθρώπους, αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς η μπροστινή πλευρά παραμένει αμετάβλητη, που σημαίνει ότι θα έχετε μερικά απλά πλαίσια που υπενθυμίζουν την “οικονομική φύση” της συσκευής.

Διαβάστε επίσης: Η Samsung αναμένει ότι το Galaxy S24 θα πουλήσει 10% περισσότερο από το Galaxy S23

Παρόλο που το A25 δεν θα λάβει πολλές αναβαθμίσεις, θα λάβει μια σημαντική: Το chipset Exynos 1280 θα τροφοδοτήσει το Galaxy A24, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με το chip MediaTek που χρησιμοποιείται στο Galaxy A24. Και δεδομένου ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024, το Galaxy A25 θα διαθέτει το Android 14 και το One UI 6. Η επόμενη έκδοση του One UI θα είναι η 6.1. Συγκεκριμένα, αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα χρόνο μετά το A24.

Το Galaxy A24 προσφέρει τέσσερις σημαντικές αναβαθμίσεις στο λειτουργικό σύστημα και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Αναμφίβολα, το Galaxy A25 αναμένεται να παρέχει ακόμα περισσότερα. Καμία άλλη εταιρεία δεν προσφέρει τέτοιου είδους υποστήριξη για τηλέφωνα με κόστος κάτω από 300 δολάρια (~280€), και αυτό καθιστά το Galaxy A25 πραγματικά ξεχωριστό.

Galaxy A25

Αναμένεται ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει ορισμένες εντυπωσιακές προδιαγραφές. Η κύρια πίσω κάμερα θα είναι 50MP, ενώ η selfie κάμερα θα αποδίδει 13MP. Η μπαταρία των 5.000 mAh θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W. Επιπλέον, το A25 θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G και θα είναι εξοπλισμένο με δύο υποδοχές SIM και τέλος θα διαθέτει υποδοχή microSD.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS