Αρχικήinet"Save Frame": Chrome και Microsoft Edge λαμβάνουν τη λειτουργία YouTube

“Save Frame”: Chrome και Microsoft Edge λαμβάνουν τη λειτουργία YouTube

Σύντομα θα μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube μέσω του Microsoft Edge ή του Google Chrome και να αποθηκεύσετε το καρέ (να καταγράψετε τη στιγμιότυπη εικόνα του βίντεο) στην αρχική ανάλυση και σε μορφή PNG. Μετά την εισαγωγή της επιλογής “Save Frame” στο YouTube, η Google έχει επικαιροποιήσει το χαρακτηριστικό ακόμη περισσότερο, επιτρέποντάς σας να “αποθηκεύετε” καρέ βίντεο απευθείας.

Δείτε επίσης: YouTube: Εξατομικευμένη “For You” Ενότητα σε κανάλια δημιουργών
Save Frame

Αυτή η νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν μεμονωμένα καρέ από βίντεο του YouTube, έχει προστεθεί επίσης στην προέκταση Microsoft Edge Canary.

Η ολοκλήρωση του Save Frame είναι ένα αποτέλεσμα πρόσφατων ενημερώσεων από τους προγραμματιστές του Chromium. Επιτρέπει την αποθήκευση των πλαισίων βίντεο σε μορφή PNG, διατηρώντας την ακριβή ανάλυση του βίντεο.

Πριν από λίγους μήνες, η Microsoft υιοθέτησε τη δυνατότητα αντιγραφής καρέ βίντεο από το Chromium, επομένως είναι λογικό για τον τεχνολογικό γίγαντα να προσθέσει τη νέα δυνατότητα αποθήκευσης καρέ στο Edge.

Επιπλέον, οι προγραμματιστές του Chromium σχεδιάζουν να εισάγουν μια ακόμα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να “Αναζητήσουν καρέ βίντεο με [έναν συγκεκριμένο πάροχο αναζήτησης]“.

Δείτε ακόμα: Google: Μπορεί να δώσει τέλος στο YouTube Vanced για πάντα

Αυτή η εξέλιξη συνιστά μια σημαντική βελτίωση στον τρόπο που μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το περιεχόμενο βίντεο σε πλατφόρμες όπως το YouTube, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργική δυνατότητα για την αλληλεπίδραση με βίντεο online.

Chrome microsoft edge

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης της λειτουργίας ‘Save Frame’ στο YouTube είναι η δυνατότητα να αποθηκεύετε συγκεκριμένα καρέ από ένα βίντεο. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε μια συγκεκριμένη στιγμή ή σκηνή που θεωρείτε σημαντική ή ενδιαφέρουσα.

Με τη λειτουργία ‘Save Frame’, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή από τα αγαπημένα σας καρέ, που μπορείτε να προβάλετε ξανά και ξανά χωρίς να χρειάζεται να το αναζητήσετε ξανά το βίντεο ή να περιηγηθείτε μέσα σε αυτό.

Η λειτουργία ‘Save Frame’ σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε εύκολα τα αγαπημένα σας καρέ με άλλους χρήστες. Μπορείτε να τα αποστείλετε μέσω email, μηνυμάτων ή να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν αυτές τις στιγμές μαζί σας.

Δείτε επίσης: YouTube: Δοκιμάζει τη λειτουργία “play something” όταν δεν ξέρετε τι να παρακολουθήσετε

Τέλος, η λειτουργία ‘Save Frame’ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Μπορείτε να αποθηκεύσετε σημαντικά καρέ από εκπαιδευτικά βίντεο και να τα χρησιμοποιήσετε ως εκπαιδευτικό υλικό ή ως παραδείγματα κατά τη διάρκεια μαθημάτων ή παρουσιάσεων.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS