ΑρχικήHow ToCircle to Search: Πώς να κάνετε Google search κυκλώνοντας πράγματα στην οθόνη...

Circle to Search: Πώς να κάνετε Google search κυκλώνοντας πράγματα στην οθόνη σας;

Η Google είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που ασχολείται με πολλά projects και προσφέρει πολλές υπηρεσίες και προϊόντα. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν ακούμε Google, είναι η μηχανή αναζήτησης. Η εταιρεία προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να κάνετε ένα Google Search. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα ερώτημα, να εισαγάγετε εικόνες, να σαρώσετε το περιβάλλον σας, να δώσετε μια φωνητική εντολή και άλλα. Τώρα, όμως, είναι επίσης δυνατό να κυκλώσετε πράγματα στην οθόνη του Android τηλεφώνου σας για να τα αναζητήσετε, με το “Circle to Search”.

Circle to Search google search

Η νέα δυνατότητα “Circle to Search” ανακοινώθηκε για πρώτη φορά μαζί με τη σειρά Samsung Galaxy S24. Θα κάνει το ντεμπούτο του στη σειρά Galaxy S24 και στη σειρά Pixel 8, από τις 31 Ιανουαρίου 2023. Ας δούμε εδώ πώς λειτουργεί.

Δείτε επίσης: Threads: Εμφανίζει πλέον πρόσφατα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρώτον, το Circle to Search μπορεί να ξεκινήσει με το παλιό στυλ πλοήγησης με τρία κουμπιά ή με gesture navigation. Εάν η λειτουργία είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε πατώντας παρατεταμένα το κουμπί αρχικής οθόνης ή το gesture navigation bar.

Θα εμφανιστεί μια γραμμή Αναζήτησης Google στο κάτω μέρος της οθόνης και θα δείτε ένα μήνυμα που λέει, “Circle or tap anywhere to search“, δηλαδή “Κύκλωσε ή αγγίξτε οπουδήποτε για αναζήτηση“. Ακολουθήστε αυτή την οδηγία για να αναζητήσετε οτιδήποτε θέλετε. Εάν προσπαθείτε να επιλέξετε κείμενο, πατήστε το κείμενο για να εμφανιστούν τα handles.

Δείτε επίσης: 2023: Τα video games με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

google αναζήτηση

Η Google θα αναλύσει το αντικείμενο που έχετε κυκλώσει ή επιλέξει και θα εμφανίσει τα σχετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο περιεχόμενο στην αναζήτηση πληκτρολογώντας στη γραμμή αναζήτησης.

Με αυτόν τον τρόπο, η αναζήτηση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Μερικές φορές, είναι πιο εύκολο να δείξουμε κάτι από το να προσπαθήσουμε να το περιγράψουμε με λόγια για να το αναζητήσουμε στη Google!

Δείτε επίσης: Google Drive: Πιο εύκολη αναζήτηση αρχείων με το collaborator feature

Επιπλέον, η διαδικασία είναι πολύ πιο γρήγορη, αφού μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να αναζητήσουν πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή θέμα απλά πατώντας πάνω στην οθόνη τους.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS