ΑρχικήUpdatesiOS 17.4: Νέα emoji έρχονται στο iPhone

iOS 17.4: Νέα emoji έρχονται στο iPhone

Η Apple φέρνει περισσότερους χαρακτήρες emoji στο iPhone με την έκδοση iOS 17.4. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα νέα emoji για να απαντήσουν στα μηνύματα των φίλων τους και να εκφράσουν με μεγαλύτερη ζωντάνια τις σκέψεις τους.  

νέα emoji iPhone iOS 17.4

Οι νέες εκδόσεις σε iPhone, Mac, Apple Watch και iPad φέρνουν νέα emoji

Οι νέοι χαρακτήρες emoji είναι επίσης διαθέσιμοι στην έκδοση macOS 14.4 για Mac, στο watchOS 10.4 για Apple Watch και στο iPadOS 17.4 για iPad. Για τους κατόχους Apple Vision Pro, εμφανίζονται στην έκδοση beta για προγραμματιστές, visionOS 1.1.

Δείτε επίσης: iPhone 17: Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση οθόνης που χρόνια περιμέναμε;

Στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να δείτε τα νέα έξι emoji που έρχονται στο iPhone. Περιλαμβάνουν ένα φλεγόμενο πτηνό, ένα μανιτάρι, μια φέτα λεμόνι, δύο φατσούλες που δείχνουν άρνηση και κατάφαση και μια σπασμένη αλυσίδα.

Το iOS 17.4 βρίσκεται επί του παρόντος σε developer beta και public beta. Η έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει ευρέως στις αρχές Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Η θήκη iPhone FineWoven μαυρίζει σαν πολυκαιρισμένη μπανάνα!

Η σημασία των emoji στις σημερινές ψηφιακές επικοινωνίες

Η εισαγωγή περισσότερων emoji στο iPhone είναι ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση μιας πιο “ζωντανής” επικοινωνίας. Με την ενσωμάτωση των emoji, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν τα συναισθήματά τους με έναν πιο διασκεδαστικό και διαισθητικό τρόπο

Αν θέλετε να βρείτε γρήγορα ένα χαρακτηριστικό emoji, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αναζήτησης emojis στο iPhone σας. Απλά αγγίξτε το πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου και πληκτρολογήστε τι αναζητάτε. 

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε Συμπίεση Βίντεο γρήγορα στο iPhone

Τα emojis μπορούν να προσθέσουν μια διάσταση διασκέδασης και προσωπικότητας στις επικοινωνίες σας. Αλλά μην ξεχάσετε, ότι όπως σε κάθε γλώσσα, η κατανόηση και η χρήση των emojis μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις αν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Επομένως, πειραματιστείτε, διασκεδάστε, αλλά θυμηθείτε να είστε κατανοητοί!

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS