ΑρχικήinetReddit: Θέλει να κυκλοφορήσει δημόσια το IPO τον Μάρτιο

Reddit: Θέλει να κυκλοφορήσει δημόσια το IPO τον Μάρτιο

Η κοινωνική πλατφόρμα Reddit έχει εκπονήσει λεπτομερή σχέδια για την έναρξη της δημόσιας προσφοράς των μετοχών της (IPO) τον Μάρτιο, προχωρώντας με μια καταχώριση που είχε στοχεύσει εδώ και περισσότερα από τρία χρόνια, σύμφωνα με πηγές που είναι ενήμερες για το θέμα.

Δείτε επίσης: Το Reddit τερματίζει το Reddit Talk (κλώνο του Clubhouse)

Reddit

Αυτή θα ήταν η πρώτη δημόσια προσφορά εισφοράς (IPO) ενός μεγάλου κοινωνικού μέσου ενημέρωσης από την εμφάνιση του Pinterest το 2019, και έρχεται καθώς η Reddit αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό για διαφημιστικά έσοδα από το TikTok και το Facebook.

Η προσφορά θα δοκίμαζε επίσης την προθυμία ορισμένων χρηστών του Reddit να υποστηρίξουν την κεφαλαιαγορά της εταιρείας. Πολλοί επενδυτές που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα έχουν συμβάλει στην ώθηση δεκάδων “meme” σχετικά με τις μετοχές του τα τελευταία τρία χρόνια, από τον λιανοπωλητή GameStop έως την εταιρεία κινηματογράφων AMC Entertainment Holdings.

Η Reddit, η οποία κατέθεσε εμπιστευτικά το αίτημά της για IPO τον Δεκέμβριο του 2021, σχεδιάζει να υποβάλει δημόσια την αίτησή της τον Φεβρουάριο, να ξεκινήσει την παρουσίαση της στις αγορές στις αρχές Μαρτίου και να ολοκληρώσει το IPO μέχρι το τέλος του Μαρτίου, σύμφωνα με δύο πηγές.

Δείτε ακόμα: Reddit: Αρκετές εφαρμογές κλείνουν λόγω των νέων τιμών API
IPO

Η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η οποία εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα γύρο χρηματοδότησης το 2021, σκοπεύει να πωλήσει περίπου 10% των μετοχών της στο IPO, πρόσθεσαν οι πηγές. Θα αποφασίσει την εκτίμηση IPO που θα ακολουθήσει πιο κοντά στην ημερομηνία της καταχώρησης, σύμφωνα με τις πηγές.

Οι πηγές προειδοποίησαν ότι τα σχέδια για την εισαγωγή κοινοπραξίας του Reddit μπορεί να καθυστερήσουν, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, και ζήτησαν να μην αποκαλυφθούν ονόματα κατά τη συζήτηση εμπιστευτικών συμβουλευτικών.

Το Reddit είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν συζητήσεις και να ανταλλάσσουν απόψεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιρροή και την επικοινωνία μέσω της δημιουργίας και της συμμετοχής σε θέματα που ενδιαφέρουν την κοινότητα.

Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν περιεχόμενο σε διάφορες κατηγορίες, γνωστές ως ‘subreddits‘, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Αυτό επιτρέπει την επικοινωνία με συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.

Δείτε επίσης: Reddit: Νέες ενημερώσεις βελτιώνουν τη διαδικασία αναζήτησης

Το Reddit χρησιμοποιεί ένα σύστημα ψηφοφορίας για να καθορίσει τη δημοτικότητα του περιεχομένου. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επηρεάσουν την προβολή του περιεχομένου μέσω της ψηφοφορίας ‘upvote‘ ή ‘downvote‘. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιρροή της κοινής γνώμης και της συζήτησης.

Το Reddit επιτρέπει επίσης την απευθείας επικοινωνία μεταξύ των χρηστών μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιρροή σε πιο προσωπικό επίπεδο, επιτρέποντας την απευθείας επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών.

Τέλος, το Reddit προσφέρει εργαλεία για την παρακολούθηση και την ανάλυση της απόδοσης του περιεχομένου. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατανοήσετε καλύτερα το κοινό σας και να προσαρμόσετε την επικοινωνία και την επιρροή σας ανάλογα.

Πηγή: CNBC

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS